Onze Diensten

De diensten van ons voegbedrijf in Mill zijn gevelrenovatie, nieuwbouw en gevelreiniging

Gevelrenovatie

Ons voegbedrijf te Mill voert elke opdracht op professionele wijze uit. Slecht voegwerk van een gevel kan schade veroorzaken aan het metselwerk. Het uithakken en opvoegen van de gevel zorgt niet alleen weer voor een goede bescherming, maar wij kunnen de gevel ook zodanig aanpassen dat hij een geheel nieuw uiterlijk krijgt. Door de voeg of gevels een andere structuur of kleur te geven creëert een complete nieuw uiterlijk. Gevelrenovatie is een van onze vele specialiteiten.

Nieuwbouw

Ieder pand is anders. Het voegwerk bepaalt de uitstraling van uw huis. Hierbij is de keuze van de juiste structuur en kleur van het voegwerk van essentieel belang. Vooral bij nieuwbouw kan goed en gedegen voegwerk voor een frisse of authentieke uitstraling zorgen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Gevelreiniging

Gevels worden aangetast door diverse invloeden van buitenaf. Wij kunnen dit door middel van verschillende professionele reinigingstechnieken schoonmaken. Ook verwijderen we voor u ongewenste verflagen en vervelende graffiti. Ons bedrijf beslist ter plekke welke methodes het beste toe te passen zijn op de ondergrond in kwestie, maar u kunt ervan op aan dat het weer schoon wordt. Voor de verschillende methodes van gevelreiniging raden wij u aan om contact met ons op te nemen.